Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Η «Τσάντα της Αγάπης» προσφέρθηκε σε 120 οικογένειες

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσέφερε τη θεσμοθετημένη πια «Τσάντα της Αγάπης».
Η πρωτοβουλία επί σειρά ετών λαμβάνει χώρα την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα με σκοπό την έμπρακτη στήριξη προς τους συνανθρώπους που δοκιμάζονται.
Αλλά προσφέρεται και για να τους θυμίσει ότι στις δύσκολες εποχές υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Παράλληλα μέσω της δράσης δίδεται η ευκαιρία και σε όλους εκείνους που επιθυμούν να βοηθήσουν και να νιώσουν την χαρά της προσφοράς.
Και φέτος λοιπόν την προσπάθεια στήριξαν πολίτες, φορείς και σύλλογοι, όπως το Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου, οι Βιοκαλλιεργητές Σητείας, επαγγελματίες της περιοχής, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων κλπ.
Η «Τσάντα της Αγάπης» διενεμήθη σε περισσότερες από 120 οικογένειες της περιοχής της Σητείας. Τα δέματα περιέχουν τρόφιμα, κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα, όσπρια, ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα κι άλλα πολλά. Προσφέρθηκαν σε ανθρώπους και οικογένειες που βρίσκονται σε πολύ δυσχερή θέση, και που δυστυχώς λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, ο αριθμός τους κάθε φορά αυξάνεται.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας