Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Υπογραφή συμβάσεων για κατασκευή έργων αγροτικής οδοποιίας

Στο Δήμο Σητείας μεταξύ του Δημάρχου Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη και του αναδόχου κ. Γεωργίου Παπουτσάκη υπεγράφη σύμβαση για την κατασκευή του έργου: «Δημοτική-αγροτική οδοποιία στις Τοπικές Κοινότητες Παλαικάστρου-Κρυών-Αχλαδιών-Αγίου Γεωργίου».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 190.000 € (με ΦΠΑ). Η πίστωση του ποσού προέρχεται από πιστώσεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.), που είναι εγκατεστημένες στις παραπάνω περιοχές.
– Επίσης, πάλι μεταξύ του Δημάρχου Σητείας και του αναδόχου κ. Αντωνίου Ορφανάκη υπεγράφη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Τσιμεντόστρωση κατά τμήματα αγροτικών οδών από Τουρλωτή και Σφάκα προς Μονοκαρά».
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 100.000 € (με ΦΠΑ) και προέρχεται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της Περιφέρειας Κρήτης.
Με τα έργα αυτά προβλέπεται να γίνει αναβάθμιση / βελτίωση της βατότητας του υφιστάμενου αγροτικού δικτύου στις συγκεκριμένες περιοχές, με στόχο πάντα την καλύτερη και ασφαλέστερη κυκλοφορία των δημοτών και των επισκεπτών των περιοχών αυτών.

Πηγή : ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας