Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Γ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ (5 Videos)




Στην ημερίδα με θέμα: «Ελαιόλαδο και υγεία. Νεώτερα επιστημονικά δεδομένα – καινοτόμες εφαρμογές» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του παραρτήματος ΤΕΙ Σητείας,
Εισηγητής ήταν και ο κ. Φραγκιαδάκης Γιώργος, Δρ. Βιολογίας, Αν. Καθηγητής ΤΕΙ Κρήτης ο οποίος αναφέρθηκε στις «Τεχνικές DNA στον έλεγχο αυθεντικότητας του ελαιολάδου».

Πηγή : StudioVai

Στην ημερίδα με θέμα: «Ελαιόλαδο και υγεία. Νεώτερα επιστημονικά δεδομένα – καινοτόμες εφαρμογές» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του παραρτήματος ΤΕΙ Σητείας, εισηγητής ήταν και ο κ. – Ο κ. Κυριτσάκης Απόστολος, Καθηγητής ΑΤΕΙ-Θ, Πρόεδρος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Οξειδωτικού στρες με θέμα: «Η ποιότητα του ελαιολάδου και ο λειτουργικός του ρόλος» Στην ημερίδα με θέμα: «Ελαιόλαδο και υγεία. Νεώτερα επιστημονικά δεδομένα – καινοτόμες εφαρμογές» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του παραρτήματος ΤΕΙ Σητείας, εισηγήτρια ήταν η .Δρ. Μέλλιου Ελένη, Καθηγήτρια Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Φαρμακευτικής με θέμα: «Ισχυρισμός υγείας ελαιολάδου, τρόποι πιστοποίησης, καταγραφή των χαρακτηριστικών και της δυναμικότητας των ελληνικών ποικιλιών σε σχέση με τον διεθνή ανταγωνισμό».
Στην ημερίδα με θέμα: «Ελαιόλαδο και υγεία. Νεώτερα επιστημονικά δεδομένα – καινοτόμες εφαρμογές» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του παραρτήματος ΤΕΙ Σητείας, εισηγητής ήταν και ο Δρ. Μαγιάτης Προκόπιος, Καθηγητής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Φαρμακευτικής με θέμα: «Βιοδραστικά συστατικά ελαιολάδου, νεώτερα πειραματικά και κλινικά δεδομένα για την προστασία της υγείας-τροποι βελτίωσης της ποιότητας σε σχέση με την υγεία». Στην ημερίδα με θέμα: «Ελαιόλαδο και υγεία. Νεώτερα επιστημονικά δεδομένα – καινοτόμες εφαρμογές» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του παραρτήματος ΤΕΙ Σητείας, εισηγητής ήταν και ο κ. Πιτένης Στυλιανός, Δ/ντης παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου της «ΑΦΟΙ Α. ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ», μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος και αναγνωρισμένο μέλος της παγκόσμιας λέσχης αρχιμαγείρων με θέμα: «Επιχειρηματικότητα – έρευνα και καινοτομία».

Συνολικες προβολες σελιδας