Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη κλιμακίου «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Σητεία

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/unnamed-7_160923_120110.jpg?mtime=20160923120110Θετική απάντηση στο αίτημα του δήμου για το κτίριο ΚΕΓΕ Σητείας
Την Κυριακή 18/9 επισκέφτηκε την πόλη μας κλιμάκιο της «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ», στην κυριότητα του οποίου ανήκει το γνωστό ΚΕΓΕ Σητείας.

Ως γνωστόν το συγκεκριμένο κτίριο έχει ζητηθεί από το Δήμο Σητείας, ο οποίος προτίθεται να αναλάβει τη συντήρησή του και συνεργαζόμενος με την «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ» να χρησιμοποιείται ο χώρος για επιμόρφωση-κατάρτιση των αγροτών μας και για άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Για το σκοπό αυτό είχε γίνει και συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στις 12/9/2016. Ο κ. Υπουργός άμεσα (και τον ευχαριστούμε γι’αυτό) έστειλε το κλιμάκιο της Υπηρεσίας του και συγκεκριμένο τον Πρόεδρο κ. Καρέτσο Γεώργιο και τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Βλάχο Θανάση, οι οποίοι μαζί με τον Δήμαρχο έκαναν αυτοψία την Κυριακή 18/9 στο χώρο.
Οι εκπρόσωποι μετέφεραν την άποψη του κ. Υπουργού για τη θετική έκβαση του αιτήματος του Δήμου και τώρα πλέον θα πρέπει να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της παραχώρησης και εν συνεχεία του προγραμματισμού της απαιτούμενης συντήρησης του χώρου.

Πηγή : Cretalive

Συνολικες προβολες σελιδας