Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Καταγγελια από τους M.A.A.K (Μάχιμοι και Αδιάφθοροι Αστυνομικοί Κρήτης)

Ηράκλειο Κρήτης . Πρατήριο  υγρών καυσίμων κοντά στον Αερολιμένα Ηρακλείου  , χωρίς οικοδομική άδεια , χωρίς σύννομη πυρασφάλεια  και σε επικίνδυνη θέση για τροχαίο ατύχημα, λειτουργεί για χρόνια ανενόχλητο  , κάνοντας και  αγωγή για διαφυγόντα κέρδη ( 1ο  μέρος )

Χαρακτηριστική περίπτωση ,  όπου , η διαπλοκή και η διαφθορά έχει νικήσει κατά κράτος  , το κράτος δικαίου .
Το συγκεριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων , λειτουργεί επι της Λ Ικάρου , απέναντι από την ΣΕΑΠ σε ακίνητο τους τέως δήμου Ν Αλικαρνασσού και σήμερα Δήμου Ηρακλείου.
Η άδεια ίδρυσης του παραπάνω πρατηρίου υγρών καυσίμων χορηγήθηκε με την 43228/19-10-2006 απόφαση του προϊσταμένου της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου και η αρχική άδεια λειτουργίας αόριστης διάρκειας με την 55024/13-11-2008 απόφαση του προϊσταμένου της ίδιας Δ/νσης.
Στις 17-10-2014 η διευθύντρια της Πολεοδομίας Ηρακλείου προς τιμή της , η Φ.Μ , αποφαίνεται στο υπ αριθμ 115386 έγγραφό της , ότι η υπ αριθμ 244/2007 οικοδομική άδεια  σύμφωνα με την οποία αδειοδοτήθηκε το πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί έως σήμερα επί της Λ. Ικάρου 115 σε κεντρική περιοχή του Νομού Ηρακλείου Κρήτης , εκδόθηκε στηριζόμενη σε ψευδή στοιχεία , με άλλα λόγια , η οικοδομική άδεια είναι παράνομη και ως εκ τούτου δεν υφίσταται . Επομένως το συγκεκριμένο πρατήριο λειτουργεί χωρίς Πολεοδομική άδεια , χωρίς  πυρασφάλεια σύμφωνη με τις προδιαγραφές μιας νόμιμης οικοδομικής  άδειας και άλλα .
Στις 16/12/2015 ο Γενικός Γραμματέας της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης  με την με αριθμ πρωτ 13869 απόφασή του , αναρτητέα στο διαδίκτυο ( ΑΔΑ:7ΜΚΤΟΠ1Θ-ΔΘΔ ) , προς τιμή του , αποφασίζει την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας του συγκεκριμένου πρατήριου υγρών καυσίμων.
Στις 7-7-2015 με την υπ αριθμ 84885 απόφασή της , η διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης συστήνει τριμελής ειδική επιτροπή  από τους Τ.Ν , Ο.Ν και Σ.Γ  , πολιτικούς Μηχανικούς και τοπογράφους Μηχανικούς  , η οποία μετά από αυτοψία στο συγκεκριμένο πρατήριο , διαπιστώνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος επί της Εθνικής Οδού   για  οχήματα που επιλέγουν  να ανεφοδιαστούν από το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων , τόσο κατά της είσοδό τους όσο και κατά την έξοδό τους .
Γιατί η συγκεκριμένη επιχείρηση Λειτουργεί έως και σήμερα όπως προκύπτει από πρόσφατη απόδειξη, παρά τις ανωτέρω αποφάσεις ;
Γιατί οι  δεξαμενές καυσίμων του πρατηρίου βρέθηκαν σε άλλο οικόπεδο, χωρίς να έχει παραχωρηθεί η χρήση του;
Ποια είναι τα σχέδιο πυρασφάλειας τους Πρατηρίου , ποιος τα υπογράφει ;
Ποιοι ( κατά σειρά ,υπάλληλοι ) βεβαίωσαν , αποδέχτηκαν και έλαβαν υπόψιν τους εις γνώση τους σε μια σειρά ενεργειών , τα ψευδή στοιχεία με τα οποία εκδόθηκε η οικοδομική άδεια και δόθηκε έτσι άδεια λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων  ;
Ποιες οι ενέργειες σήμερα του Περιφερειάρχη Κρήτης ;
Ποια είναι η σχέση του επιχειρηματία , με συγκεκριμένους αστυνομικούς και μάλιστα βαθμοφόρους ,  του Β Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου ;
Έβαλαν τα περιπολικά  της αστυνομίας καύσιμα από το συγκεκριμένο πρατήριο γνωρίζοντας  τις ανωτέρω αποφάσεις ;
Έπρεπε η υπόθεση να οδεύσει προς τον Άρειο Πάγο ;
Τι αποφάνθηκε η δικαιοσύνη μέχρι σήμερα;
Πριν απαντήσουμε εμείς με συγκεκριμένα στοιχεία , δίδοντας πανελλαδική έκταση στην υπόθεση . Θα θέλαμε οι αρμόδιες υπηρεσίες εντός 15νθημέρου από την δημοσιοποίηση αυτής της καταγγελίας ,  να πράξουν τα αυτονόητα και να τοποθετηθούν δημόσια .
Το μήνυμα που δίδεται στην κοινωνία με τέτοιες υποθέσεις , είναι καταστροφικό και αποβαίνει σε βάρος της ίδιας της πολιτείας
M.A.A.K (Μάχιμοι και Αδιάφθοροι Αστυνομικοί Κρήτης) 

Συνολικες προβολες σελιδας