Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ενημέρωση για θέματα του Νοσοκομείου Σητείας

Το Νοσοκομείο Σητείας επισκέφτηκε η Υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Ελένη Γιακουμάκη, η οποία το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην περιοχή.

Συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Μανόλη Μιχελάκη καθώς και εργαζόμενους κατά τη βάρδιά τους και συζήτησαν τα προβλήματα που και τις προοπτικές του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Ζητήματα προσωπικού, προσλήψεων και κάλυψης κενών ετέθησαν εν αναμονή της ανάληψης καθηκόντων και πλήρωσης θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, το επόμενο χρονικό διάστημα. «Κάτι που είναι πολύ σημαντικό», όπως τονίστηκε.
Εξελίσσεται και η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων για την πλήρωση των θέσεων Χειρουργικής Επιμελητή Α΄ και Καρδιολογίας Επιμελητή Α΄.
Διοίκηση και εργαζόμενοι στάθηκαν και στον ιατρικό εξοπλισμό με ιδιαίτερη δε βαρύτητα στην αναγκαιότητα αντικατάστασης του αξονικού τομογράφου, ενός πολύ σημαντικού ιατρικού μηχανήματος, που έχει ανάγκη το Νοσοκομείο, ώστε να εξυπηρετεί τους πολίτες της απομακρυσμένης περιοχής της Σητείας.
Η κ. Γιακουμάκη αναγνώρισε την αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας αξονικού τομογράφου σε ένα Νοσοκομείο απομακρυσμένο, όπως αυτό της Σητείας- καθώς και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας