Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ποιοι ακούγονται για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Κρήτη;

nd-collage
Οι εξελίξεις στους 4 νομούς του νησιού
Κάλλιο γαϊδουρόδενε… παρά γαϊδουρογύρευε, λέει ο λαός και στη ΝΔ, αν πιστέψουμε το έγκυρο Newpost κάνουν το κουμάντο τους πριν προκύψουν πολιτικές εξελίξεις!

Τα πρώτα ονόματα λοιπόν που ακούγονται, ανά περιφέρεια γίνονται σιγά σιγά γνωστά κι έχει το… χάζι της η αναφορά στην Κρήτη.
Όπως αναφέρει λοιπόν το ρεπορτάζ για το Ηράκλειο: θα παραμείνει υποψήφιος ο γραμματέας της Π.Ε. Λευτέρης Αυγενάκης, τιμώντας τον τόπο καταγωγής του και παρά τις συζητήσεις που τον ήθελαν να πολιτεύεται αλλού. Ακούγονται επίσης ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης και το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ, Γρηγόρης Ροκαδάκης.
Χανιά: πατρίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, ενώ ακούγονται τα ονόματα του περιφερειακού Συμβούλου Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ανιψιού του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και του Μανούσου Βολουδάκη
Λασίθι:Εδώ μπορεί το δημοσίευμα να μην γράφει αναλυτικά αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive ακούγονται οι :Νεκταριος Παπαβασιλειου μέλος της ΠΕ, Πελεκανακης Γιώργος Στέλεχος Τουρισμού.
Ρέθυμνο:Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive υποψήφιοι θα είναι οι:  Γαγανης Μανος (Νεολαίος, στήριξε απο την πρώτη Κυριακή Κυριάκο Μητσοτάκη και Γιακουμακης Γιώργος προεδρος Επιμελητηρίου κ Μαλιαρος Νίκος μέλος της ΠΕ ενδιαφέρεται και ο Βάμβουκας Μιχαλης Αγροτοκτηνοτροφος Περιφερειακος Σύμβουλος.
Επιπλέον στα ψηφοδέλτια της Κρήτης, ακούγεται πως θα έχουμε νέα στελέχη της αγοράς αλλά και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Γίνονται συζητήσεις με Κεντρώα ακόμα και κεντροαριστερά στελέχη. Για να δούμε… Σίγουρα η κουβέντα ανοίγει και θα χει ενδιαφέρον!
Πηγή : CRETALIVE

Συνολικες προβολες σελιδας