Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Τέλη Μαΐου η τοποθέτηση των Διοικητών στα Νοσοκομεία



Στα τέλη Μαΐου προσδιορίζεται από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας η τοποθέτηση των διοικητών και υποδιοικητών των νοσοκομείων στο Ν. Λασιθίου.
Η τοποθέτηση θα γίνει ταυτόχρονα και στην υπόλοιπη Κρήτη.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το θέμα συζητήθηκε και σε κλειστή κομματική σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε στο Ηράκλειο παρουσία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, με επίκεντρο τα θέματα υγείας στο νησί και την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που υπάρχουν.
Ανάμεσα στα άλλα ζητήματα που τέθηκαν ήταν κι αυτό των διοικητών αφού υπήρξε ήδη η τοποθέτηση του Διοικητή στο ΠΑΓΝΗ. Ωστόσο, σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, αναμένεται να κριθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, πληροφορία που επιβεβαιώνει ο Λασιθιώτης κυβερνητικός βουλευτής Μανόλης Θραψανιώτης, μετά τη συζήτηση που είχε για το θέμα με τον Υπουργό Υγείας.
Μέχρι τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους διοικητές και υποδιοικητές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου αλλά και της Κρήτης δεν έχει κληθεί σε προφορική συνέντευξη από την επιτροπή. Ακόμα και πρόσωπα που εμφανίζονται ως επικρατέστερα, δηλώνουν πως δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση και δεν έχουν κληθεί για να παρουσιάσουν την υποψηφιότητά τους ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Πηγή : Νέα Κρήτη 

Συνολικες προβολες σελιδας