Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε η αποστακτική περίοδος

Ξεκίνησε η αποστακτική περίοδοςΞεκίνησε η νέα αποστακτική περίοδος από τις 25 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει -όπως ανακοίνωσε το Τελωνείο Σητείας- μέχρι τις 25 Νοεμβρίου για όλες τις περιοχές του Δήμου Σητείας. Για την περιοχή του Μπέμπονα θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου.

Η Προϊσταμένη του Τελωνείου Σητείας κ. Στεφανία Οικονομάκη σημείωσε ότι «η υπηρεσία έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια ενημέρωσης των εμπλεκόμενων μέσω των ΜΜΕ, των ΚΕΠ καθώς και των υπευθύνων των τοπικών κοινοτήτων. Βέβαια η διαδικασία είναι γνωστή, δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Παρά ταύτα θεωρούμε υποχρέωση μας να υπενθυμίσουμε στους ενδιαφερόμενους αποσταγματοποιούς τα όσα προβλέπονται.
Σε ό,τι αφορά τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την απόσταξη και θα πρέπει να προσκομίσουν οι συναλλασσόμενοι για την έκδοση άδειας απόσταξης είναι τα εξής: Άδεια κατοχής άμβυκα, Βεβαίωση από το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Username και password εκείνου που θα καζανέψει -το λαμβάνουν από τον λογιστή τους, ΑΦΜ του κατόχου του άμβυκα, το βιβλίο κατοχής άμβυκα- που ανήκει στον ιδιοκτήτη του καζανιού, για την πρώτη άδεια, το καπάκι του άμβυκα για αποσφράγιση».
Οι ώρες συναλλαγής του Τελωνείου είναι καθημερινά 8 μ.μ.- 2.30 μ.μ. εκτός της τελευταίας ημέρας κάθε μήνα, έως τις 10 π.μ.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας