Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Καλές προοπτικές και φέτος και μεγάλο ενδιαφέρον για το τένις

Καλές προοπτικές και φέτος και μεγάλο ενδιαφέρον για το τένις
Έχοντας ολοκληρώσει μία άκρως εποικοδομητική σαιζόν ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα με σημαντικά εφόδια και με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του αθλήματος και την ενασχόληση περισσότερων ατόμων με το τένις.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Αργύρης Σφενδουράκης, τον Αύγουστο τα γήπεδα ήταν ελεύθερα για το κοινό και πολύς ήταν ο κόσμος που καθημερινά τα επισκεπτόταν για να παίξει τένις. Το χρονικό αυτό διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου είχε ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σαιζόν πραγματοποιώντας διάφορες εργασίες και δράσεις.
Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν δύο διαχωριστικά, στο τρίτο και τέταρτο γήπεδο, ώστε να διεξάγονται καλύτερα τα παιχνίδια. Τοποθετήθηκαν συναγερμός και κάμερες στα γήπεδα προκειμένου να προστατεύεται ο χώρος, ενώ αγοράστηκε και τοποθετήθηκε τηλεοπτική οθόνη στο κτίριο των γηπέδων για να καλυφθούν οι ανάγκες των μαθημάτων, όταν οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες. «Τις μέρες που θα βρέχει θα μπορούν οι προπονητές με τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κτίριο που βρίσκεται στα γήπεδα», συμπλήρωσε.
Η νέα σαιζόν για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σητείας αρχίζει με θετικούς οιωνούς.
Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκινήσει η διαμόρφωση των φετινών τμημάτων και του προγράμματος, οπότε όποιοι επιθυμούν να εγγραφούν έχουν τη δυνατότητα κάθε απόγευμα 5 -7 να προσέρχονται στα γήπεδα τένις.
Τα τμήματα που λειτουργούν στον Όμιλο είναι: mini tennis, αρχαρίων, προαγωνιστικά, αγωνιστικά και τμήματα ενηλίκων.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας