Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Δεν καλύπτονται από την Τετάρτη οι ανάγκες σίτισης των παιδιών στον παιδικό σταθμό Σητείας

Δεν καλύπτονται από την Τετάρτη οι ανάγκες σίτισης των παιδιών στον παιδικό σταθμό ΣητείαςΟ Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας Δ.Ο.Κ.Α.Σ. ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 8/7/2015 και έως την Παρασκευή 10/7/2015 ο Παιδικός Σταθμός Σητείας αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες σίτισης των παιδιών.


Το πρόβλημα της σίτισης δεν εμφανίστηκε τώρα.
Είναι πρόβλημα δύο και πλέον μηνών, το οποίο και αντιμετωπίστηκε με χορηγίες από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας, από τις υπεραγορές Χαλκιαδάκη, από χρήματα, πολιτών και από την ανεκτίμητη υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού.
Τις τελευταίες ημέρες το πρόβλημα έχει οξυνθεί.
Μετά από δύο άγονες διακηρύξεις για την προμήθεια τροφίμων ,διεξήχθη τρίτος διαγωνισμός ο οποίος βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσης.
Εκτιμούμε πως από την Δευτέρα 13/7/2015 θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε εκ νέου την τοπική κοινωνία για αυτό το μείζον ζήτημα, δεδομένης και της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Διαβεβαιώνουμε πως οι υπηρεσίες την δύσκολη περίοδο που διανύουμε καταβάλλουν την μέγιστη προσπάθεια προς όφελος των πολιτών.
Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ
Λεωνίδας Τερζής

Συνολικες προβολες σελιδας