Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ευχαριστίες για το ποδηλατικό παιχνίδι στη Σητεία


Ευχαριστίες για το ποδηλατικό παιχνίδι στη ΣητείαΗ ομάδα Ποδηλάτρες και η Λέσχη Φίλων Ποδηλάτου Σητείας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες στο ποδηλατικό παιχνίδι, Φεγγάρι στη Ρόδα Vol2 Σητεία 2015.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, οι οποίοι μας βοήθησαν οικονομικά και τεχνικά στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:
Το μεγάλο μας χορηγό, το κατάστημα Χαμηλάκης Δημήτρης Μοτοσικλέτες Μοτοποδήλατα για την προσφορά του ποδηλάτου που κληρώσαμε ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες, τον κ. Ζερβάκη Μιχάλη και το κατάστημα Moto1 για την προσφορά των φαναριών στην πρώτη νικήτρια ομάδα, το κατάστημα Κακουράκης για την προσφορά του ποδηλατικού δώρου στην δεύτερη νικήτρια ομάδα
Ακόμα ευχαριστούμε: το Bar The Wall, τη Si-Mel Σαββιδάκης, τα Οπτικά Αράθυμος, την Ιδέα Διαφημιστική, την Electronet Βατσάκης, τα καταστήματα Ink Center, Μπουκέτο Μπαλόνια, Emporio Γιαννουρής, Ματθαίος Art Jewels, τα μεζεδοπωλείο ΜεΡάκι, Ζιαφέτι, το παιδικό κατάστημα Καραβάκι, το κτηνιατρικό φαρμακείο Natura Pet, το ζαχαροπλαστείο Κρέμα- Κανέλα, την ταχυμεταφορική Speedex και το αρχιτεκτονικό γραφείο Σπυριδάκης Γιώργος.
Την ομάδα Ποδηλάτρεις από τα Χανιά, η οποία είχε και την αρχική ιδέα για το παιχνίδι πριν οχτώ χρόνια, την ΕΔΕΑΚ για την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης, τον Δήμο Σητείας και τον ΔΟΚΑΣ για την παραχώρηση των ηχητικών και των φώτων, τον κ. Λαγουδάκη Θεόδουλο για τη βοήθειά του με τα ηχητικά και το φωτισμό.
Ακόμα ευχαριστούμε τον κ. Μαρκάκη Ματθαίο, Μatthaios Art Jewels, για την κατασκευή των υπέροχων επάθλων, τον κ. Μεταξάκη Μανώλη για το στήσιμο του ραδιοφωνικού σταθμού 98,1 Φεγγάρι στη Ρόδα, αλλά και για όλη την τεχνική βοήθεια που απλόχερα μας πρόσφερε.......
Και επειδή τίποτα δεν γίνεται από μόνο του και η όλη διοργάνωση ήταν ομαδική, αυτή ήταν η ομάδα μας: Γραμματεία Σφενδουράκης Αργύρης, Παναγιωτάκη Ελευθερία, Ζωιτσάκη Μαρία, Σταυρακάκη Γωγώ, Γιαννουρή Μαίρη, Στεπανιάν Τζίνα, DJ Μάκης MacGrecor, Δάσκαλοι: Μαντζίλα Μαρία, Κουπατσιάρης Αλέξανδρος, Μανετάκης Βασίλης, Καπετανάκης Παύλος, Κουκουβάκη Μαρία, Οικονομάκης Γιώργος, Κινηματογραφιστές: Ευχετζής Μάνος, Παρασκευοπούλου Άννα ,Μπικάκη Αθηνά, Παρασκευόπουλος Στέλιος, Ανδρεαδάκης Μανώλης, Πασχαλάκη Ρένα, Ομάδα Δράσεων: Καρζής Κώστας, Σαββιδάκη Σοφία, Αναστασοπούλου Ντίνα.
Σας ευχαριστούμε όλους και επιφυλασσόμαστε και για άλλες τέτοιες διοργανώσεις στο μέλλον.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας