Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κατά την επίσκεψή του στη Σητεία

Θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κατά την επίσκεψή του στη Σητεία Ευρεία συζήτηση έγινε για τις δομές υγείας του Δήμου Σητείας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το θέμα συζητήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος της επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Σταυρούλας Καράμπελα, η οποία και έκανε την εισήγηση. Ακολούθησαν τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι για άλλη μία φορά εξέφρασαν έντονο προβληματισμό για τη διαμορφούμενη κατάσταση κυρίως στο Νοσοκομείο της Σητείας και γενικότερα στις δομές υγείας του Δήμου.
Το σώμα αποφάσισε να επιδιωχθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, που αναμένεται να βρίσκεται στη Σητεία κατά τη διεξαγωγή του τριημέρου εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με θέμα «Διατροφή και Ευεξία: Πρόλαβε το Διαβήτη Τώρα». Εφ' όσον ο υπουργός επισκεφθεί τη Σητεία, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, στην οποία θα τεθούν ιεραρχημένα και κατά προτεραιότητα τα καίρια προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο και τον χώρο της υγείας στην περιοχή της Σητείας και ζητούν επιτακτικά λύσεις.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας