Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Προγράμματα επιμόρφωσης εμπόρων στη Σητεία

Προγράμματα επιμόρφωσης εμπόρων στη Σητεία Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη ενημερώνει τον εμπορικό κόσμο της περιοχής για τη διεξαγωγή προγραμμάτων και για άλλη μία φορά εστιάζει στην ανάγκη συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης
προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και κατά συνέπεια και τον εμπορικό κόσμο.
«Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λασιθίου διοργανώνονται επιχορηγούμενα προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών σε θέματα καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας Γ΄ κατηγορίας - είναι απαραίτητο οι εργοδότες να έχουν βεβαίωση τεχνικού ασφαλείας. Είναι θετικό ότι, ενώ το κόστος του σεμιναρίου είναι 70 ευρώ ανά συμμετέχοντα, το Επιμελητήριο επιχορηγεί 30 ευρώ, άρα το κόστος είναι τελικά 40 ευρώ. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου, όπου στεγάζεται και το γραφείο του Επιμελητηρίου, μέχρι τις 15 Μαΐου. Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι 10 ώρες και η επιμόρφωση θα γίνει στη Σητεία, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν και βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων.
Παράλληλα προς ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου υπάρχει η δυνατότητα για όποιον επιθυμεί δωρεάν δημιουργίας και φιλοξενίας εταιρικής ιστοσελίδας.
Πρόκειται για θετικές δράσεις. Ο Εμπορικός Σύλλογος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τα μέλη του, αλλά και γενικότερα για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και του τόπου συνολικά έχοντας επίγνωση της δυσκολίας των καταστάσεων που όλοι βιώνουμε. Θα θέλαμε και την υποστήριξη όλων, διότι μόνο συλλογικά, σαν ομάδα θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες εποχές που διανύουμε», κατέληξε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας