Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Αίτημα για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σητείας για υπηρεσίες Υγείας

Αίτημα για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σητείας για υπηρεσίες Υγείας
Ο Συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Σητείας ζητά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας κ. Κοζυράκη τη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για τις υπηρεσίες Υγείας. Αναφέρουν:

Με αφορμή την πανυγειονομική απεργία στις 20 Μάη ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Σητείας, σας προτείνει να καλέσετε άμεσα, μέσα στο Μάη, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με βασικό θέμα να συζητήσει και να πάρει θέση για την κατάσταση στις Υπηρεσίες Υγείας στο Δήμο Σητείας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και του ρόλου του.
Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Δήμο Σητείας διαπιστώνει ότι πραγματικά η κατάσταση στην Σητεία στις δημόσιες υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών υγείας έχει φτάσει σε τραγικά αδιέξοδα λόγω της πολιτικής των προηγούμενων και της σημερινής συγκυβέρνησης.
Υπάρχει αδυναμία κάλυψης των λαϊκών αναγκών και δημιουργούνται τεράστιοι κίνδυνοι για την υγεία και τη ζωή μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού.
Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό της Σητείας, να απαιτήσουν αποφασιστικά να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης. Να επιβάλλουν με την πάλη τους αναβάθμιση ενός αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν για όλους συστήματος υγείας. Να αποκατασταθούν οι απώλειες των τελευταίων χρόνων. Να απαιτήσουν να πάρουν θέση το Δημοτικό Συμβούλιο και και η Περιφέρεια.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σητείας, στις αμέσως επόμενες μέρες θα σας καταθέσει την εισήγησή της στο θέμα, για να τεθεί σε συζήτηση στο σώμα.
Δημ . Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης
Καράμπελα Σταυρούλα

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας