Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ενημέρωση για τη Λιμνοδεξαμενή Ζου

Ενημέρωση για τη Λιμνοδεξαμενή Ζου
Σε μία προσπάθεια ανάδειξης του σημαντικού ζητήματος που αφορά τη Λιμνοδεξαμενή της Ζου, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Σητείας συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Σητείας προκειμένου να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο έργο.
Μάλιστα η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί αφού προγραμματίζονται από την Τοπική Οργάνωση και επόμενες συναντήσεις – συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πολίτες ενώ σχεδιάζεται και μία ανοικτή δημόσια συζήτηση για το θέμα.
Σε δηλώσεις του ο Συντονιστής της ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Δημητροπουλάκης τόνισε: «το έργο της Λιμνοδεξαμενής της Ζου είναι ολοκληρωμένο κατά τα δύο τρίτα, όμως έχει «κολλήσει» για διάφορους λόγους. «Θέλουμε με τις δικές μας δυνάμεις να συμβάλουμε ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που υπάρχουν και σε συνεργασία με τον ΤΟΕΒ να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ξεμπλοκάρει το θέμα» συμπλήρωσε ο κ. Δημητροπουλάκης ευχαριστώντας θερμά τους αρμοδίους του ΤΟΕΒ για την ανταπόκριση τους.
Από την πλευρά του Δ.Σ. του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Σητείας – Πισκοκεφάλου, το μέλος κ. Νίκος Τσαντάκης εξέφρασε ικανοποίηση για την συνεργασία και το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της ΤΟ προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το ιδιαίτερα σημαντικό και λιμνάζον θέμα που είναι αυτό της Λιμνοδεξαμενής της Ζου. Ο ΤΟΕΒ διαχειρίζεται το νερό της άρδευσης στην περιοχή Σητείας Πισκοκεφάλου.
Όπως είπε ο κ. Τσαντάκης, το έργο έχει τελματώσει εδώ και μερικά χρόνια. Ξεκίνησε αντιμετωπίζοντας δυσκολίες, όμως πλέον έχει «κολλήσει».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας