Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η απονομή του «Χρυσού Δελφινιού» στη Σητεία

Η απονομή του «Χρυσού Δελφινιού» στη Σητεία
Με μία εκδήλωση γεμάτη χαρά, γέλιο αλλά και συγκίνηση έπεσε η αυλαία το βράδυ της Κυριακής για το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Σητείας, που οργάνωσαν φέτος οι Ανεκτίμητοι Στιμαδόροι.
Η απονομή του «Χρυσού Δελφινιού» -όπως ονομάστηκε η εκδήλωση- φιλοξενήθηκε στο «Πολύκεντρο» Σητείας. Οι ομάδες που συμμετείχαν στο παιχνίδι έδωσαν δυναμικό «παρών» για να παραλάβουν τα βραβεία τους καθώς και τους Επαίνους Προόδου. Η ομάδα, που φέτος ανακάλυψε τον θησαυρό, οι Οτζοι Πουτζοι Νατζοι, έλαβε βέβαια αριστείο, το βραβείο «Χρυσό Δελφίνι» και παράλληλα τη σκυτάλη για τη διοργάνωση του 8ου Παιχνιδιού.
Η φετινή διοργανώτρια ομάδα είχε ετοιμάσει πραγματικά μία πολύ όμορφη βραδιά δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους παριστάμενους να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού μέσα και από την προβολή ξεκαρδιστικών βίντεο, που οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι της ομάδας είχαν ετοιμάσει την ημέρα του παιχνιδιού, περιπλανώμενοι στα αρχηγεία θέτοντας «καίρια» ερωτήματα στους παίχτες των ομάδων και λαμβάνοντας παράξενες απαντήσεις.
Η κάθε ομάδα που συμμετείχε στο 7ο Παιχνίδι έλαβε τον έπαινο προόδου και το βραβείο της. Όμως δεν ήταν ένα απλό βραβείο, αλλά συνυφασμένο με κάποιο χαρακτηριστικό της και το στίγμα που άφησε στη διάρκεια του Παιχνιδιού, πλαισιωμένο με μαντινάδα και ένα πήλινο δελφίνι. Άλλωστε το δελφίνι ταυτίστηκε με το φετινό παιχνίδι, με τη φιλία, αλλά και είναι το σήμα κατατεθέν της Σητείας. Φέτος το ζητούμενο του παιχνιδιού ήταν η φιλία και η επανένωση μίας παρέας μαθητών μετά από πολλά χρόνια.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

 http://www.anatolh.com/media/k2/items/cache/34e120fd2eeba08b94af3342db0095dc_XL.jpg

Συνολικες προβολες σελιδας