Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας
Με πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας.

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Πατεράκης ενημέρωσε το σώμα για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Έκανε λόγο για την πρόσφατη συμμετοχή στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων των τριών αιολικών πάρκων που λειτουργούν στην περιοχή της Σητείας, των Κρυών, Αχλαδίων και Ανεμόεσα και ο Δήμος Σητείας είναι μέτοχός τους. Όπως είπε, αποφασίστηκε η κατανομή ταμειακού υπολοίπου, που για το Δήμο ανέρχεται στο ποσό των 50.000 €.
Επίσης ο κ. Πατεράκης ενημέρωσε για την πρόσφατη σύσκεψη για την υγεία που έγινε στον Άγ. Νικόλαο παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Ανδρέα Ξανθού και για τα όσα συζητήθηκαν. Στο θέμα αναφέρθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος, Ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας κ. Γιάννης Κατσαράκης και ο Δημ. Σύμβουλος Ιατρός κ. Χαράλαμπος Σαρίδης, που επίσης συμμετείχαν στη σύσκεψη.
Ο Δήμαρχος στάθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση στο Δήμο με το βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Κων. Δερμιτζάκη, στην οποία συζητήθηκε σειρά θεμάτων του Δήμου, η λειτουργία υπηρεσιών, του Νοσοκομείου, οδικά και εγγειοβελτιωτικά έργα, η αναβάθμιση του ΤΕΙ Σητείας και άλλα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας