Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Συνεργασία στη Σητεία υπηρεσιών και φορέων που προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας

Συνεργασία στη Σητεία υπηρεσιών και φορέων που προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας
Με πρωτοβουλία του Δήμου Σητείας και του Αντιδημάρχου κ. Λεωνίδα Τερζή πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο χώρο του ΚΑΠΗ Σητείας συνάντηση με εκπροσώπους της εκκλησίας,
σωματείων και συλλόγων που εθελοντικά δραστηριοποιούνται στην κατεύθυνση στήριξης και βοήθειας ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται ιδιαίτερα λόγω της ασφυκτικής οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζουν.
Στη συνάντηση παρέστησαν εκπρόσωποι ενοριών, του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Φιλανθρωπικού Συλλόγου, του Συλλόγου Πολυτέκνων Σητείας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σητείας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σητείας καθώς και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Στη διάρκεια της συνάντησης κατεγράφη αρχικά ο τρόπος που όλοι οι παραπάνω φορείς δραστηριοποιούνται ως σήμερα καθώς και οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αναδείχθηκε δε μέσα από τη συζήτηση ότι θα μπορέσει να παραχθεί καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος των ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη, εφ' όσον υπάρξει συνεργασία σε σωστή βάση.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας