Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΕΑΣ Σητείας - Εναρξη υποβολής αίτησης ενιαίας ενίσχυσης 2015


Το ΚΕΑ Σητείας, πιστοποιημένος φορέας Α’ και Β’ βαθμού , ενημερώνει όλους τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής Σητείας ότι από την Παρασκευή 20/02/2015 ανοίγει η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης για το έτος 2015.



Φέτος είναι η πρώτη χρονιά εφαρμογής της Νέας ΚΑΠ που θα υπολογιστούν σε νέα βάση τα ποσά του κάθε παραγωγού για τα επόμενα έτη.

Ο τελικός καταμερισμός και υπολογισμός των δικαιωμάτων θα γίνει μετά την κατάθεση σε πανελλήνιο επίπεδο όλων των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης έτους 2015.


Η προθεσμία για την Αίτηση Ενίσχυσης λήγει στις 15 Μαΐου.

Στην πρώτη φάση της διαδικασίας θα πρέπει ο παραγωγός να προσκομίσει το εκκαθαριστικό έτους 2014 ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της ενεργοποίησης.


Η ανωτέρω καταχώρηση είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη της διαδικασίας και παρακαλούμε όλους τους δικαιούχους να προσέλθουν στα μόνιμα σημεία εξυπηρέτησης:

* Στα γραφεία της Ένωσης Σητείας
* Στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κουτσουρά


Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών, κινητά συνεργεία θα βρίσκονται την Παρασκευή 20/02/2014 στα χωριά Παλαίκαστρο, Παπαγιαννάδες και Τουρλωτή.

Αναλυτικά για το πρόγραμμα επισκέψεων των κινητών συνεργείων στα χωριά, θα ενημερώνεστε τακτικά με ανακοινώσεις.



Για τη δεύτερη φάση της ενεργοποίησης θα ενημερωθείτε όταν έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι παράμετροι και τα δικαιολογητικά για την οριστική καταχώρηση της Αίτησης, με αντίστοιχη ανακοίνωση από της Ένωση Σητείας ΑΕΣ.

Ενημερώνουμε επίσης τους παραγωγούς ότι το κόστος της ενεργοποίησης είναι σε κλιμακωτά επίπεδα, με ελάχιστη χρέωση τα 20 € συν Φ.Π.Α.



Παραμένουμε στη διάθεση του παραγωγού στα τηλέφωνα 28430 29977 / 28430 29979 / 28430 29974 και στο site της Ένωσης: www.sitiaunion.gr

Συνολικες προβολες σελιδας