Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου απαντά στον Ι. Πλακιωτάκη για το Κέντρο Αποθεραπείας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου απαντά στον Ι. Πλακιωτάκη για το Κέντρο ΑποθεραπείαςΟ κ. Πλακιωτάκης έχοντας αντιληφθεί ότι ο χρόνος της συγκυβέρνησης του τρόμου έχει τελειώσει, προσπαθεί την τελευταία εβδομάδα να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους του Λασιθίου δείχνοντάς τους μια εικονική πραγματικότητα.

Το ποτήρι ξεχείλισε με την περίπτωση του Κέντρου Αποθεραπείας που τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις που πιστά υπηρέτησε το είχαν κρατήσει σκόπιμα στην αφάνεια.
Με την προώθηση της «μελέτης σκοπιμότητας» δεν κατασκευάζεται κανένα Κέντρο Αποκατάστασης διότι δεν εξασφαλίζονται πόροι παρά μόνο η χωροθέτηση του έργου. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Πλακιωτάκης ανέξοδα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις στους Μεραμπελλιώτες εκμεταλλευόμενος την έντονη επιθυμία των κατοίκων της περιοχής για το κομβικής σημασίας έργου.
Όταν ακόμα κι ο συνυποψήφιός του κ. Κουνενός σε συνέντευξή του στην ΑΝΑΤΟΛΗ του αποδίδει τουλάχιστον ολιγωρία αν όχι υποταγή σε συμφέροντα (ως η πολιτική εκπροσώπηση του νομού μας στην κυβέρνηση) είναι περιττό να αναφέρουμε άλλα επιχειρήματα ώστε να αποδείξουμε την προσχηματική – ψηφοθηρική ενασχόλησή του με το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη.
Κύριε Πλακιωτάκη, οι Μεραμπελλιώτες και γενικότερα οι Λασιθιώτες δεν δέχονται να τους αντιμετωπίζετε προεκλογικά ως ιθαγενείς και να τους μοιράζετε καθρεφτάκια και χάντρες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή την ανάγκη δημιουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης στη Νεάπολη, κόντρα στους σχεδιασμούς δημιουργίας ιδιωτικού στο Ηράκλειο, έχοντας πρωτοστατήσει σε όλες τις κινητοποιήσεις σχετικά με τη διατήρηση της αυτοτέλειας του ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟΥ Νοσοκομείου και την διεκδίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης, με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία των μελών του αλλά και του βουλευτή του Κωστή Δερμιτζάκη, δηλώνει απερίφραστα ότι αποτελεί προτεραιότητα η ουσιαστική και όχι προσχηματική προώθηση και αποπεράτωση του Κέντρου Αποκατάστασης στη Νεάπολη το συντομότερο δυνατό.
ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας