Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Βραβεία εθελοντικής προσφοράς στο δήμο Σητείας

Βραβεία εθελοντικής προσφοράς στο δήμο Σητείας Βραβεία αγάπης και εθελοντικής προσφοράς σε όσους συμμετείχαν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις απένειμε ο Δήμος Σητείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα βραβεία απένειμαν ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Πατεράκης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ελένη Πλατανάκη παρουσία του Προέδρου του ΔΟΚΑΣ κ. Λεωνίδα Τερζή και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Κοζυράκη, αλλά και των μελών της Δημοτικής Κοινότητας κ. Νίκου Τσαντάκη και Βασίλη Κριθαράκη.
Βραβεία απονεμήθηκαν μεταξύ άλλων στον αγαπημένο των παιδιών, τον Άη- Βασίλη ή αλλιώς Μανόλη Συλλιγνάκη, που φέτος κλείνει 30 χρόνια ανελλιπούς προσφοράς στον τόπο με την μοναδική του παρουσία ως Άγιος Βασίλης, επίσης στον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Σητείας, στην Ομάδα Ποδηλάτρες, στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας, στη Λέσχη Ανάγνωσης Παίδων και Εφήβων Σητείας, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος», στο «Καλειδοσκόπιο», στον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας, στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Σητείας, στην ΕΔΕΑΚ, στη Φιλαρμονική του Δήμου Σητείας, η οποία προσφάτως προσκλήθηκε να παίξει στο Μέγαρο Μουσικής, στον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας, στο 1ο Νηπιαγωγείο Σητείας, στο 3ο Νηπιαγωγείο Σητείας, στα Ξωτικά, που συνόδευσαν τον Άη- Βασίλη, στο Ναυτικό Όμιλο Σητείας.
Αλλά και σε μεμονωμένους πολίτες, που βοήθησαν με κάθε τρόπο και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, καθώς και στα τοπικά ΜΜΕ μεταξύ των οποίων και η ΑΝΑΤΟΛΗ για την προβολή και την κάλυψη των εκδηλώσεων. Επίσης ευχαριστίες απευθύνθηκαν στα καταστήματα της Σητείας, που προσέφεραν γλυκίσματα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας