Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΑΣ Σητείας - Σύντομα η έναρξη της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων για το 2015

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς της επαρχίας μας ότι η έναρξη της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων για το 2015 θα ξεκινήσει σύντομα όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.


Η έγκαιρη έναρξη ήταν και δικό μας αίτημα γιατί με τον απαραίτητο χρόνο μας δίνεται η δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε χωρίς ταλαιπωρία τους παραγωγούς και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε προς όφελος των αγροτών, ιδιαίτερα για τη φετινή χρονιά η οποία αφορά την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, και κυρίως λόγω της διανομής των νέων δικαιωμάτων της περιόδου 2015 – 2020.

Η Ένωση Σητείας, συνεχίζοντας την ενημέρωση και τη βελτίωση των υπηρεσιών της στον τομέα των επιδοτήσεων και όχι μόνο, συμμετείχε με εκπροσώπους της στο Πανελλαδικό Συνέδριο που έγινε τη Δευτέρα 19/01/2015 στην Αθήνα.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε με σχετικές οδηγίες για την ημερομηνία έναρξης, τα δικαιολογητικά που χρειάζονται καθώς και τον τρόπο υποβολής των δηλώσεων.

Όλοι οι δικαιούχοι πρέπει να είναι προσεκτικοί στην σύνταξη της αίτησης γιατί ο υπολογισμός και η κατοχύρωση των νέων δικαιωμάτων της περιόδου 2015 – 2020 απαιτεί αναλυτικό και ακριβή προσδιορισμό των αγροτεμαχίων ώστε αυτά να καταταγούν στις τρεις προβλεπόμενες περιφέρειες (βοσκότοποι – αροτραίες – δενδρώδεις ).

Είμαστε προετοιμασμένοι ανάλογα και πιστεύουμε ότι και φέτος θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας στη διάθεση σας όλο το αρχείο που έχουμε με τα αγροτεμάχια προκειμένου να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τα δικαιώματα.


Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μανώλης Μαυροματάκης 

Συνολικες προβολες σελιδας