Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής στη Σητεία για θέματα περιβαλλοντικά και γεωργικά

Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής στη Σητεία για θέματα περιβαλλοντικά και γεωργικά
Για πρώτη φορά συστάθηκε και συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας η Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής. Θα ασχοληθεί με ένα ευρύ πεδίο θεμάτων περιβαλλοντικού και αγροτικού περιεχομένου, που αφορούν τον κατά ένα μεγάλο ποσοστό γεωργικό Δήμο Σητείας.

Την Επιτροπή αποτελούν οι: Νίκος Λαντζανάκης Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Σητείας, που θα είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής και μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανόλης Φουντοραδάκης, Γιώργος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Σητείας Γιώργος Τσιφετάκης, ο Γεωπόνος Νίκος Κουφάκης, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μαρωνιάς Παντελής Ιωαννίδης και ο δημοτικός υπάλληλος, Γεωπόνος Τέλης Μεραμβελιωτάκης.
«Η Επιτροπή θα ασχολείται με θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής του πρωτογενούς τομέα, καθώς και θέματα του αγροτικού χώρου, όπως ύδρευση, δακοκτονία, καταστροφές από θεομηνίες, χωροθέτηση των γεωργικών και κτηνοτροφικών περιοχών κι άλλα. Η Επιτροπή θα εισηγείται σχετικά με τα παραπάνω θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ οι αποφάσεις της θα έχουν γνωμοδοτικό χαρακτήρα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Λαντζανάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας