Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Εγγραφές και νέων μελών στους «Ασφαλισμένους Ανασφάλιστους» στη Σητεία

Εγγραφές και νέων μελών στους «Ασφαλισμένους Ανασφάλιστους» στη Σητεία
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Ίτανος», Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Σητείας, παρουσία πάρα πολλών μελών αλλά και επαγγελματιών που ενεγράφησαν στη διάρκεια της συνέλευσης κι έγιναν νέα μέλη του Συλλόγου.
Ιδιαίτερα σημαντικά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν. Μεταξύ άλλων έγινε ενημέρωση για τη διαδικασία των μαζικών δικαστικών προσφυγών κατά ΟΑΕΕ-ΚΕΑΟ η οποία συνεχίζεται, ενώ καθορίστηκε και το χρονικό διάστημα διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Υπολογίζεται ότι σε περίπου ενάμιση μήνα θα είναι όλα έτοιμα για να γίνουν οι εκλογές.
Ο Πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ. κ. Σταύρος Βατσάκης με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης δεν έκρυψε καταρχήν την ικανοποίηση του για τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου στη συνέλευση. Μέχρι τώρα εξάλλου έχουν εγγραφεί περισσότερα από 300 άτομα και όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος μπορεί επίσης να το πράξει, ακόμα και όσοι ως τώρα καταφέρνουν και ανταποκρίνονται στην καταβολή των εισφορών τους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας