Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας θα συνεχίσει την προσπάθεια

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας θα συνεχίσει την προσπάθεια Παρουσία αρκετών ιδρυτικών μελών της πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Σητείας στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ίτανος».

Στη διάρκεια της συνέλευσης ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Αργύρης Σφενδουράκης έκανε έναν απολογισμό πεπραγμένων της τελευταίας περίπου τριετίας. Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών, που στην πλειοψηφία τους επεσήμαναν την ανάγκη συνέχισης της δράσης της Κίνησης στην κατεύθυνση προώθησης, ανάδειξης και διεκδίκησης επίλυσης προβλημάτων, που αφορούν τον τόπο και ενώνουν την τοπική κοινωνία.
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας δημιουργήθηκε, ως γνωστόν, με αφορμή το θέμα του Μακρύ Γιαλού και ήταν ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα με τα οποία ασχολήθηκαν τα μέλη της. Ένα άλλο ήταν φυσικά το Νοσοκομείο, στο οποίο επίσης η Κίνηση επέδειξε ενεργό δράση με τη διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων, τη συμμετοχή σε συσκέψεις για το Νοσοκομείο. Πλούσια εξάλλου ήταν και η αρθρογραφία της Κίνησης για σειρά τοπικών και όχι μόνο θεμάτων. Προχώρησε επιπλέον και σε άλλες παρεμβάσεις, όπως εξωραϊσμό σημείων της Σητείας με δενδοφύτευση, βαψίματα, καθαρισμό.
Στη διάρκεια της συνέλευσης διεξήχθησαν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Εξελέγησαν οι Μάνος Ροδανάκης, Νίκος Καρπαθάκης, Κυριάκος Παπαιωάννου, Γιώργος Μπελιμπασάκης, Αργύρης Σφενδουράκης, Γιώργος Οικονομάκης, Γιώργος Σπυριδάκης, Βασίλης Μανετάκης και Γιώργος Λεβαντάκης. Το νέο -αποτελούμενο από 7 μέλη συν 2 αναπληρωματικά- Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας