Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ο Οδηγισμός συμβάλει να γίνουν τα παιδιά καλύτεροι άνθρωποι

Ο Οδηγισμός συμβάλει να γίνουν τα παιδιά καλύτεροι άνθρωποι Ξεκίνησε με τις εγγραφές το Σαββατοκύριακο η νέα οδηγική χρονιά για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού -Τοπικό Τμήμα Σητείας.

Οι υπεύθυνοι και τα στελέχη του Τμήματος υποδέχθηκαν με θέρμη παιδιά, γονείς, αλλά και φίλους του οδηγισμού στην εστία τους, Βίκτωρος Ουγκώ 13 (κάτω από το Γυμνάσιο) σε έναν χώρο ανακαινισμένο, ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, όπου αναμένεται και φέτος να φιλοξενήσει πολλές και σημαντικές δράσεις.
Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος ΣΕΟ Σητείας κ. Μαρία Βασιλάκη, «το Τμήμα είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών, από την ευρύτερη περιοχή της Σητείας, την πόλη και τα χωριά. Ο οδηγισμός είναι μία μεγάλη παγκόσμια παρέα. Φέτος έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε ακόμα πιο δελεαστική την παραμονή των παιδιών κατά τις συγκεντρώσεις που θα έχουν. Προγραμματίζουμε δράσεις για όλες τις ηλικίες, τα Αστέρια, τα Πουλιά, τους Οδηγούς, αλλά και για τους Μεγάλους Οδηγούς μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια που κινητοποιούν το ενδιαφέρον των παιδιών.
Όπως ανέφερε η Έφορος του Τοπικού Τμήματος κ. Κατερίνα Ζερβάκη, «οι συγκεντρώσεις για τα παιδιά νηπιαγωγείου ως Β΄ Δημοτικού (κλάδος Αστεριών) θα είναι κάθε Τετάρτη από 5 το απόγευμα ως 6.30. Ο κλάδος των Πουλιών, παιδιά από Β΄ τάξη Δημοτικού ως Ε΄ τάξη θα συγκεντρώνονται Σάββατο 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι, ενώ ο κλάδος των Οδηγών, παιδιά από Στ΄ Δημοτικού- Β΄ Γυμνασίου θα συγκεντρώνονται στην εστία του Τμήματος την Κυριακή 11 το πρωί έως 1.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας