Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Σεμινάριο για τα projects στη Σητεία

Σεμινάριο για τα projects στη Σητεία Σεμινάριο με χαρακτηριστικά ημερίδας με θέμα τα projects στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα Πληροφορικής του Γενικού Λυκείου Σητείας.

Η δράση, όπως δήλωσε ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Γιάννης Σταμέλος, αφορά τους εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει project στα Γυμνάσια και στα Λύκεια τη φετινή χρονιά, χωρίς όμως να αποκλείονται οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί. Αντίστοιχο σεμινάριο με την διοργανώθηκε την Τετάρτη στον Άγιο Νικόλαο και σήμερα θα λάβει χώρα στην Ιεράπετρα.
Τα projects είναι μία μορφή δραστηριοτήτων- μαθημάτων, που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τα οποία οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί -όσοι δεν έχουν εμπλακεί με μεταπτυχιακά και διδακτορικά- έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία. Αυτός ήταν ο λόγος που μαζί με τον Σύμβουλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημ. Βλαχοδήμο, ο οποίος έχει την επιστημονική καθοδήγηση στο νομό μας, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων του νομού μας κ. Φιλίτσα Πεδιαδίτη αποφασίσουμε να διοργανώσουμε τις συγκεκριμένες ημερίδες. Προσκαλέσαμε έναν κατ' εξοχήν ειδικό σύμβουλο, ο οποίος έχει την ευθύνη της περιφέρειας μας καθώς και διδακτορικό στα προγράμματα αυτού του τύπου, τον Σύμβουλο των Πολιτικών Μηχανικών Κρήτης κ. Γιάννη Τζωρτζάκη», εξήγησε ο κ. Σταμέλος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας