Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Βράβευση παιδιών πολύτεκνων στη Σητεία

Βράβευση παιδιών πολύτεκνων στη Σητεία Τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά σε Γυμνάσια και Λύκεια και εκείνα που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βράβευσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σητείας.
Στη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης του Συλλόγου προσφέρθηκαν τσάντες και σχολική ύλη στα πρωτάκια, στα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που φέτος ξεκινάνε το σχολείο.
Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρέστη στην εκδήλωση και τίμησε με την παρουσία του τα παιδιά καθώς και τη δράση του Συλλόγου. Μεταξύ των παρισταμένων ο Δήμαρχος Θοδωρής Πατεράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Κοζυράκης, οι επικεφαλής της μείζονος κι ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Κατερίνα Σκαρβελάκη και Σταυρούλα Καράμπελα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Μανόλης Κλώντζας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Όλοι συνεχάρησαν τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και μίλησαν με θερμά λόγια για την προσφορά, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις μέρες μας οι πολύτεκνες οικογένειες και ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά στα πρωτάκια.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σητείας κ. Χαράλαμπος Σπυριδάκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση όλους τους παριστάμενους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας