Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ιεράπετρα - Πιστολέρο σκόρπισαν τον τρόμο με πυροβολισμούς

Με πυροβολισμούς θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους, και μάλιστα κινούμενοι στο δρόμο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των οδηγών. Ο λόγος για τρεις Έλληνες ηλικίας 42, 18 και 21 ετών που συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, απείθεια και αντίσταση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.


Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης, σε επαρχιακή οδό της Ιεράπετρας, οι συλληφθέντες, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος, πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα, προκειμένου να εκφοβίσουν έναν 44χρονο ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τους ακολουθούσε.


Όπως αποδείχτηκε ο 42χρονος είχε αφαιρέσει καλώδια χαλκού στις 14 Ιουλίου από το σπίτι του 44χρονου στην Ιεράπετρα, οπότε με τον τρόπο αυτό θέλησε να... αποφύγει τους μπελάδες αφού η πράξη του έγινε αντιληπτή.


Άμεσα οι "θερμόαιμοι" αναζητήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, των Αστυνομικών Υπηρεσιών Λασιθίου και Ηρακλείου και τελικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε περιοχή του Ηρακλείου, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους αντιστάθηκαν σθεναρά.


Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
 
Πηγή : Νέα Κρήτη
 
 

Συνολικες προβολες σελιδας