Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου συγχαίρει τους επιτυχόντες

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου συγχαίρει τους επιτυχόντεςΜε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για τους μαθητές των Λυκείου της πατρίδας μας,
εκείνος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ανοίγει ένας άλλος μεγάλος, εκείνος των σπουδών στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η εισαγωγή σε μια σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το σημερινό σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στη χώρα μας είναι αποτέλεσμα μιας πολύ κοπιαστικής και επίπονης προσπάθειας χρόνων για τους υποψηφίους. Πίσω από κάθε επιτυχία κρύβεται πολύς μόχθος, κόποι, ξενύχτια, άλλες θυσίες σε προσωπικό επίπεδο, σημαντικό κόστος, αλλά και ταλέντο, προσπάθεια, μέθοδος, σύστημα και τύχη.
Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων και την ανακοίνωσή τους στους επιτυχόντες για όλους τους παραπάνω λόγους και ενδεχομένως για κάποιους ειδικότερους οφείλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και να τους ευχηθούμε να έχουν καλές σπουδές. Επίσης, οφείλουμε να συγχαρούμε τις οικογένειες και τους καθηγητές τους, οι οποίοι έβαλαν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι για να προκύψει το αποτέλεσμα αυτό.
Ασφαλώς και ο καθένας μας έχει την προσωπική του πορεία στη ζωή και ακολουθεί τον δικό του δρόμο. Ευχόμαστε στους νέους φοιτητές ο νέος δρόμος που ανοίγεται με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να είναι ενδιαφέρων, πλούσιος σε γνώσεις, εμπειρίες και βιώματα, τα ταλέντα τους να αξιοποιηθούν στο έπακρο και να συμβάλλουν τόσο στην προσωπική τους ευτυχία, όσο και σε εκείνη του κοινωνικού συνόλου.
Για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν ευχόμαστε το γεγονός να αποτελέσει μόνο την αφορμή για να βρουν και αυτοί σύντομα τον δικό τους επιτυχημένο δρόμο στη ζωή.
Καλές σπουδές και καλό πτυχίο στους επιτυχόντες. Καλή τύχη σε όλους.
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓ. ΣΤΑΜΕΛΟΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας