Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Προβλήματα στο Ταχυδρομείο Σητείας λόγω της έλλειψης προσωπικού

Προβλήματα στο Ταχυδρομείο Σητείας λόγω της έλλειψης προσωπικού
Σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία του Ταχυδρομείου Σητείας δημιουργεί η έλλειψη προσωπικού.

Το πρόβλημα αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ενταθεί, αν δεν υπάρξει σύντομα μέριμνα για τη στελέχωση της υπηρεσίας. Στις 27 Ιουλίου λήγει η σύμβαση εποχικού υπαλλήλου, ενώ έως τις αρχές του επόμενου έτους θα έχουν συνταξιοδοτηθεί επιπλέον 4 εργαζόμενοι, οπότε το Ταχυδρομείο Σητείας θα λειτουργεί με μόλις 6 άτομα!
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η αδυναμία κάλυψης των αναγκών της ευρύτερης περιοχής της Σητείας. Οι πολίτες δικαιολογημένα αντιδρούν και εκφράζουν την αγανάκτησή τους, αφού λαμβάνουν την αλληλογραφία τους (λογαριασμούς, έγγραφα κλπ.) με καθυστέρηση, που προφανώς δημιουργεί προβλήματα. Συχνά είναι εξάλλου τα παράπονα πολιτών -μεταξύ των οποίων και συνδρομητών της ΑΝΑΤΟΛΗΣ- από τοπικές κοινότητες που καλύπτει η υπηρεσία και από διάφορες περιοχές της Σητείας, όπως του Πετρά ή του νέου σχεδίου πόλης.
Το Ταχυδρομείο Σητείας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξυπηρετούνται οι πολίτες, όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Προϊστάμενος της υπηρεσίας κ. Γιώργος Βερίγος.
«Υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Ενημερώνουμε τον κόσμο, ο οποίος κατανοεί την κατάσταση και βλέπει ότι εμείς σαν τοπική υπηρεσία κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Δυστυχώς όμως η έλλειψη προσωπικού επιφέρει προβλήματα. Έχουμε ενημερώσει τους αρμοδίους είτε με γραπτά μας αιτήματα, είτε προφορικά ζητώντας την ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό», δήλωσε ο κ. Βερίγος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή
 

Συνολικες προβολες σελιδας