Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Iδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις την περίοδο του Πάσχα

6.00 σητεια ΜΨ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΣΧΑ
Εν όψει και των εορτών του Πάσχα ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Μανόλης Βουτυράκης συνέστησε στους πολίτες ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως ως προς τις μετακινήσεις τους.
Λόγω της εορταστικής περιόδου παρατηρείται αυξημένη κίνηση οχημάτων, οπότε εντείνεται και η αστυνόμευση, αυξάνονται οι τροχονομικοί έλεγχοι και τα συνεργεία μέθης.
«Αυτό γίνεται διότι, όπως έχει παρατηρηθεί, αυξάνονται και τα τροχαία ατυχήματα αυτές τις περιόδους κι όχι όπως νομίζουν κάποιοι συμπολίτες μας για εισπρακτικούς λόγους. Όσο αυξάνεται η κίνηση, αυξάνονται και τα τροχαία και για το λόγο αυτό πυκνώνει και η αστυνόμευση, ώστε να προλάβουμε κάποιο συμβάν.
Προσοχή λοιπόν αυτές τις ημέρες, ειδικά και σε ό,τι αφορά την κατανάλωση αλκοόλ, διότι δυστυχώς στην περιοχή μας το φαινόμενο είναι έντονο. Και βέβαια, επειδή το οδικό μας δίκτυο είναι από τα χειρότερα, χρειάζεται επιπλέον προσοχή από τους οδηγούς. Άλλωστε μελέτες και στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι στο τροχαίο ατύχημα ευθύνη έχει κατά 86% ο παράγοντας οδηγός. Άρα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι», συμπλήρωσε.
Τέλος, ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας