Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Τσάντες Αγάπης» ετοιμάζει και φέτος ο Ερυθρός Σταυρός στη Σητεία

7.00 σητεια ΜΨ ΤΣΑΝΤΕΣ π ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ
Όπως κάθε χρόνο, αυτή την περίοδο το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σητείας ξεκίνησε τη συγκέντρωση τροφίμων ή χρημάτων για να αγοραστούν τρόφιμα.
Έτσι θα δημιουργηθούν οι «Τσάντες της Αγάπης», για να προσφερθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Η δράση αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός και το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σητείας την πραγματοποιεί δύο φορές το χρόνο, την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα με σκοπό τη στήριξη ανθρώπων που δοκιμάζονται ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κατάστασης. Και δυστυχώς ολοένα εντείνεται και στην περιοχή της Σητείας με αποτέλεσμα κάθε χρόνο και κάθε εορταστική περίοδο να αυξάνεται ο αριθμός των συνανθρώπων που δοκιμάζονται και έχουν ανάγκη.
«Το ίδιο αναμένεται και αυτή τη φορά. Δυστυχώς πάντα έχουμε αύξηση των οικογενειών, κάτι που σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, δεδομένου ότι συνεχώς αυξάνονται οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε -κάτι που δεν κάναμε ποτέ ως Ερυθρός Σταυρός- κάποιον χωρίς να τον βοηθήσουμε. Όποιος έχει ανάγκη θα τον στηρίξουμε κι όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, αρκεί να ενημερωθούμε», δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Σητείας πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας