Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ιεράπετρα - Μια καλλονή, διεθνώς εστεμμένη στις εκλογές

Μια εστεμμένη... στο ψηφοδέλτιο της Ελένης Βλάσση. Η Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2013 Μικαέλα Φωτιάδη θα διεκδικήσει την ψήφο των Ιεραπετριτών στις εκλογές του Μαΐου με το συνδυασμό "Ενωμένη Ιεράπετρα".


Το εντυπωσιακό μοντέλο ήδη στα 21 της έχει διανύσει μια πολύ σημαντική καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως έχει στεφθεί Miss Κρήτη 2011, Miss Τουρισμός Ελλάδας, καθώς και Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2013.

Γεννηθείσα στην Ολλανδία, έχοντας καταγωγή και με μόνιμη κατοικία πολλών ετών στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσε τις σχολικές σπουδές της, αγαπάει τον τόπο της με πάθος.


Να σημειωθεί πως σε όλες τις συνεντεύξεις που μέχρι τώρα έχει δώσει στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πάντα αναφέρεται με θετικά σχόλια για την πόλη της Ιεράπετρας, προβάλλοντάς την έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Η μέχρι τώρα αλλά και η επικείμενη συμβολή της στη διεθνή προβολή του Δήμου Ιεράπετρας και στην ανάπτυξη του τουρισμού είναι πλέον αδιαμφισβήτητη.


Όπως υποστηρίζει η ίδια, αποφάσισε να αποδείξει έμπρακτα για μια ακόμα φορά την αγάπη της για την Ιεράπετρα. Γεμάτη αισιοδοξία, τόλμη, φρέσκες ιδέες, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, συνειδητοποιεί ότι ο συνδυασμός της κ. Ελένης Βλάσση είναι ο μόνος που την αντιπροσωπεύει απόλυτα, καθώς πρεσβεύει τις κοινωνικές ευαισθησίες και το όραμα που και η ίδια έχει. 
Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας