Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Περιφ. Δ/ντή Εκπ/σης Κρήτης κ. Απόστολου Κλινάκη στα σχολεία της Σητείας και στον Δήμαρχο

φωτογραφια
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης Κρήτης κ. Απόστολος Κλινάκης συνοδευόμενος από τον Πρ/νο Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Κρήτης κ. Περικλειδάκη Γεώργιο,
τον Δ/ντή Π/θμιας Εκ/σης Λασιθίου κ. Μπαρμπεράκη Εμμ., τον
Δ/ντή Δ/θμιας Εκπ/σης Λασιθίου κ. Σταμέλο Ιωάννη και την Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Λασιθίου κ. Κανδαράκη Μαριάννα επισκέφθηκαν την Τρίτη 8 Απριλίου, τα σχολεία της Σητείας καθώς και τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη.



Η επίσκεψη στα Σχολεία του Δήμου μας έγινε στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που προγραμματισμένα είχαν ξεκινήσει  σε όλα τα σχολεία του Νομού μας με σκοπό την επιτόπου καταγραφή των προβλημάτων που τα απασχολούν σήμερα και την προσπάθεια επίλυσής τους σε  συνεργασία με τους  Διευθυντές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμαρχo με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την λειτουργία των Σχολικών μονάδων του Δήμου Σητείας.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την προσπάθεια που έχει μέχρι σήμερα καταβάλει ο Δήμος και θα καταβάλει στη συνέχεια για ετήσια συντήρηση των σχολικών μονάδων και την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών και ζήτησε την στήριξή τους στο αίτημα που έχει υποβληθεί από τους φορείς της τοπικής κοινότητας Αρμένων  (το οποίο αποδέχεται και ο Δήμος), για την λειτουργία του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου των Αρμένων.

 

φωτογραφια

Συνολικες προβολες σελιδας