Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Καλά στην υγεία του το 7χρονο αγοράκι που κινδύνευσε από πνιγμό στην Παχειά Άμμο

Καλά στην υγεία του το 7χρονο αγοράκι που κινδύνευσε από πνιγμό στην Παχειά ΆμμοΤην Κυριακή το μεσημέρι αποσυνδέθηκε από τα τελευταία μηχανήματα το 7χρονο αγοράκι που από την προηγούμενη Τρίτη 25/06 το κρατούσαν στη ζωή.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του οικογενειακού του κύκλου, το παιδάκι έχει επαφή με το περιβάλλον, ανταποκρίνεται στις κινήσεις με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και μένει να ανακτήσει ξανά τις δυνάμεις του, μιας και βρέθηκε για αρκετές μέρες στη μονάδα εντατικής θεραπε ίας.
Να θυμίσουμε ότι το παιδάκι είχε μείνει για κάποια λεπτά χωρίς οξυγόνο στον οργανισμό του και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Σημαντικό και καταλυτικό ρόλο στην ανάκτηση της αναπνοής του, έπαιξε ένας ιατρός- διασώστης ΕΚΑΒ που τυχαία βρισκόταν στην περιοχή εκείνη και παρείχε αμέσως τις πρώτες βοήθειες στο παιδί.
Επίσης, με σθένος και μεγάλη ταχύτητα συνέδραμαν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας με μαλάξεις και τεχνητά μέσα γιατί ο σφυγμός του παιδιού είχε σχεδόν μηδενιστεί, αλλά και το ιατρικό προσωπικό στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ που μεταφέρθηκε στην πορεία.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας