Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Δεκαήμερο προσφορών από τα καταστήματα της Σητείας

Αρκετά είναι τα καταστήματα της Σητείας τα οποία συμμετέχουν στο δεκαήμερο προσφορών που θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιουλίου, οπότε και αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η ιδιαίτερα μειωμένη τους τελευταίους μήνες κίνηση στην αγορά.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης κατόπιν κοινής συναίνεσης όλων των Εμπορικών Συλλόγων στην οποία συμμετέχει και ο Σύλλογος της Σητείας, έχοντας ήδη προχωρήσει σε σχετική γνωστοποίηση στον εμπορικό κόσμο της περιοχής.
Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μαρία Νικητάκη, η εφαρμογή του δεκαήμερου προσφορών είναι προαιρετική. Ο στόχος της προσπάθειας αυτής δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η κοινωνία είναι αφενός να βοηθηθούν οι καταναλωτές κάνοντας τις αγορές τους κι αφετέρου να στηριχθεί και η τοπική αγορά. «Οι καιροί που διανύουμε είναι πολύ δύσκολοι για όλους. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να βοηθήσουμε το καταναλωτικό κοινό να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας κάνοντας τις αγορές του οικονομικά χωρίς να περιμένει τις εκπτώσεις» τόνισε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας