Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σητεία

mp_syriza_sitiaΑνοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ίτανος» στη Σητεία. Συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις και εκφράστηκαν απόψεις για τη νέα προεκλογική περίοδο.

Οι παριστάμενοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και κατέθεσαν προτάσεις για τη χάραξη πολιτικής σε τοπικό και γενικότερο επίπεδο.
Ο κ. Δημήτρης Δερμιτζάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια διαλόγου που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ με όλη την κοινωνία.
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδόσης Γαρεφαλάκης ξεκίνησε τη σύντομη ομιλία του ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους.
Ο κ. Γαρεφαλάκης τόνισε επίσης ότι «αυτήν την ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όχι μόνο του ελληνικού πολιτικού και οικονομικού συστήματος, αλλά και του πολιτικού ενδιαφέροντος της Ευρώπης.
Παρών στην συνέλευση ήταν και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Δημήτρης Γιαννίδης ο οποίος σημείωσε ότι «απέναντί μας έχουμε ένα σύστημα που προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε τον αγώνα».
Επίσης συμμετείχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωστής Δερμιτζάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς στις επικείμενες εκλογές.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας