Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Μ. Καρχιμάκης: Διαπληκτισμός ναι, χειροδικία όχι!

Επιβεβαιώνει το λεκτικό επεισόδιο, διαψεύδει τη χειροδικία ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, με δηλώσεις του στο CretaliveΕπεισόδιο μεταξύ του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και πολίτη σημειώθηκε, το βράδυ της παραμονής της Παναγίας, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά, κοντά στη Σητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από θαμώνες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ένας άνδρας διαπληκτίσθηκε με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα έντονο επεισόδιο, που μπορεί να έπαιρνε και ακραίες διαστάσεις, αν δεν επικρατούσε η ψυχραιμία.


"Το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ" - όπως είπε στο Cretalive, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος επιβεβαιώνει το επεισόδιο, διαψεύδει, ωστόσο, ότι ο άνδρας χειροδίκησε σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μ. Καρχιμάκη, η επίσκεψή του στη Μαρωνιά, το βράδυ της Κυριακής, έτυχε εγκάρδιας υποδοχής - τουλάχιστον από την πλειοψηφία των θαμώνων. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους, ωστόσο σε ένα από τα τραπέζια - όπου επίσης τον χαιρέτησαν ένθερμα - κάθονταν δύο άτομα, που φέρονται να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών κινήθηκε, μεν, απειλητικά εναντίον του Μ. Καρχιμάκη αλλά και εναντίον του γιου του (!), οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν, δε, και τον απομόνωσαν, βάζοντας τέλος στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, πρόκειται για γνωστό γυναικολόγο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Σητείας.

Πηγή : Creta live

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Πανηγύρια έντασης


Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης έγινε στόχος στο χωριό Μαρωνιά της Σητείας, τόπο καταγωγής του. Αιτία, η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ένας αγρότης, αρχικά φραστικά και στη συνέχεια -όταν ο Μ. Καρχιμάκης απάντησε στις ύβρεις- χειροδικώντας εναντίον του.
Το σοβαρό αυτό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πανηγυριού, στο οποίο συμμετείχε τόσο ο βουλευτής και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης, όσο και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
Αρχικά μάλιστα ο συγκεκριμένος αγρότης είχε αποδοκιμάσει φραστικά και τον Γιάννη Πλακιωτάκη, με το βουλευτή ωστόσο να μην απαντά.
Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος απάντησε σε άπταιστα «γαλλικά» όταν δέχτηκε τη φραστική επίθεση. Ο αγρότης κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες χειροδίκησε εναντίον του πριν προλάβει η φρουρά του να αντιδράσει. Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν λίγα λεπτά αργότερα, αν και το γλέντι στιγματίστηκε από το επεισόδιο.
Αλλά και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δέχτηκε φραστική επίθεση το Σάββατο στην Κυλλήνη, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
Ο υπουργός προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε, χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερη έκταση.
Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη στην Καλαμπάκα στο ετήσιο πανηγύρι, που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Αγναντιάς.
Αφού χαιρέτισαν δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων, τελευταίος πήρε το λόγο ο Χρ. Μαγκούφης, οπότε άρχισαν μαζικά έντονες αποδοκιμασίες. Ο κ. Μαγκούφης πάντως συνέχισε την ομιλία του λέγοντας πως «είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».
Οι αποδοκιμασίες συνέχισαν παρατεταμένες. Προς γενική έκπληξη όλων, αντί να αποχωρήσει ο βουλευτής σήκωσε την παρέα του και... χόρεψε στην πίστα για περίπου μισή ώρα.

Πηγή : Ελευθεροτυπία


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Σκαμπίλια μετά μουσικής…

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα.

Σύμφωνα με αναγνώστη, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιάννη Πλακιωτάκη. Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.

Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: «Άντε βρε κ****λη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!». Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.

Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, οι κκ. Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.

Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πηγή : zougla.gr

Συνολικες προβολες σελιδας