Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή στην Κρήτη

ΚΟΥΛΕ-ΑΝΕΜΟΙ
Όχι μόνο χιονισμένα αλλά και…. παγωμένα θα είναι τα Χριστούγεννα για τους Κρητικούς οι οποίοι προετοιμάζονται για χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και καταιγίδες.
Κι αν το κρύο αποτελεί ιδανικό σκηνικό για τις γιορτές, για τους άστεγους και όσους εργάζονται στην ύπαιθρο θα αποτελέσει μια νέα δοκιμασία.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η νέα ψυχρή εισβολή αναμένεται από Τρίτη και Τετάρτη στο νησί μας με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες, του κατά τόπους ισχυρούς ανέμους και τις καταιγίδες.
Προβλήματα ενδεχομένως να υπάρξουν στις θαλάσσιες και εναέριες μεταφορές, αν και αναμένονται πιο ακριβή δεδομένα τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το meteo.gr και τις πρώτες ενδείξεις που υπάρχουν:

Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο την Τετάρτη θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία και την Πέμπτη αναμένονται καταιγίδες ,κρύο και άνεμοι έντασης 6-7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει στους 8-10 βαθμούς Κελσίου ωστόσο η αίσθηση του κρύου θα είναι ,πιο έντονη, στους 6 βαθμούς.

Χανιά
Στα Χανιά ο υδράργυρος θα πέσει αισθητά και ιδιαίτερα το βράδυ θα αγγίζει τους 5-6 βαθμούς. Την Πέμπτη ο χειμώνας θα δείξει τα "δόντια" του με καταιγίδες και ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Στον Άγιο Νικόλαο την Τετάρη η θερμοκρασία θα πέσει στους 8-9  βαθμούς Κελσίου για να κατρακυλήσει περισσότεροτην Πέμπτη, οπότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Ρέθυμνο
Στο Ρέθυμνο την Τετάρτη θα επικρατήσουν πιο φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες για να πέσουν την Πέμπτη οπότε αναμένονται και καταιγίδες.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας