Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Πασχαλινές λαμπάδες από το ΕΕΕΕΚ Σητείας στη Λαϊκή Αγορά (Video)


Το ΕΕΕΕΚ Σητείας διέθεσε στη Λαϊκή Αγορά της Τρίτης στις 19-4-2016 πασχαλινές λαμπάδες, που κατασκεύασαν οι γονείς των μαθητών του ΕΕΕΕΚ,
με τη συμπαράσταση και καθοδήγηση του Σωματείου ΑΜΕΑ Σητείας και συγκεκριμένα της κ. Ελένης Πλατανάκη, που είχε την πρωταρχική ιδέα. Επίσης υπήρχαν προς διάθεση προϊόντα από το Εργαστήρι Μαγειρικής (λικέρ ρόδι-κανέλα και λικέρ αρμπαρόριζας, πασχαλινά κουλουράκια κ.α.) και από το Εργαστήρι Κηπουρικής- Ανθοκομίας γλαστράκια με αρωματικά φυτά, λουλούδια και λαχανικά από το θερμοκήπιο του ΕΕΕΕΚ.
H διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Σητείας, Δρετάκη Ελένη, μιλώντας στον Sitia FM 95,5 MHz, ανέφερε ότι « ο στόχος μας είναι: α) να κοινωνικοποιηθούν οι μαθητές μας και να ζήσουν από κοντά τις πραγματικές συνθήκες αγοράς. β) να ενισχυθεί το σχολικό ταμείο για την κατασκευή περίφραξης του αύλειου μας χώρου. γ) να ευχηθούμε με την παρουσία μας χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο και όλους όσους μας έχουν στηρίξει μέχρι τώρα με κάθε τρόπο. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας κ. Πλατανάκη Ελένη, που είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια μας, από κάθε πόστο που υπηρετεί και την κ. Βανδαράκη Αντωνία Γυμνάστρια, που στηρίζει χρόνια το σωματείο ΑΜΕΑ, καθώς και τους γονείς των μαθητών μας, που για πρώτη φορά με αυτή την ευκαιρία οργανώθηκαν σε μια φανταστική ομάδα -παρέα και κατασκεύασαν με κέφι και έμπνευση χαρούμενες πασχαλινές λαμπάδες.»

Πηγή : StudioVai

Συνολικες προβολες σελιδας