Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Διοικητική παράδοση του νέου κτιρίου του Αερολιμένα Σητείας

Διοικητική παράδοση του νέου κτιρίου του Αερολιμένα Σητείας
Στη Σητεία βρισκόνταν από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή αντιπροσωπεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας προκειμένου να διεκπεραιωθεί η λεγόμενη διοικητική παράδοση του νέου κτιρίου του Δημοτικού Αερολιμένα Σητείας.

«Πρόκειται για ένα θετικό βήμα στην όλη διαδικασία. Η συγκεκριμένη επιτροπή παρακολουθούσε την εξέλιξη της ολοκλήρωσης του νέου κτιρίου. Το έργο στην ουσία παραλαμβάνει η Πολιτική Αεροπορία. Η όλη διαδικασία εξάλλου γίνεται παρουσία του Αερολιμενάρχη κ. Δημήτρη Βερίγου.
Πιστεύω ότι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα όσον αφορά το παραδοτέο. Αυτό που μένει στη συνέχεια είναι η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών, που αυτήν τη στιγμή λειτουργούν στο παλιό κτίριο του αεροδρομίου. Αυτό χρονικά δε μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια διότι θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει ένα κενό στη λειτουργία του αεροδρομίου. Θα πρέπει να μεταφερθούν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας, του επίγειου handling και βέβαια να μεταφερθούν και οι υπάλληλοι, οι οποίοι θα εργάζονται πλέον στο νέο κτίριο. Η εκτίμηση του Αερολιμενάρχη είναι ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν μέσα σε 15 με 20 ημέρες. Οπότε εκτιμάται ότι το πρώτο τσάρτερ της φετινής σαιζόν θα μπορούμε μάλλον να το υποδεχτούμε στο νέο κτίριο του αεροδρομίου», ανέφερε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Συνολικες προβολες σελιδας