Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Σητείας

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Σητείας
Τις υπηρεσίες του Δήμου Σητείας επισκέφθηκαν χθες τα παιδιά της Γ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας συνοδευόμενα
από τις δασκάλες τους κ. Πελαγία Παπαδάκη και Στέλλα Κουφάκη, προκειμένου να δουν, να συνομιλήσουν με αρμοδίους και να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου.
«Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος, το οποίο περιέχει σχετικό κεφάλαιο για το Δήμο, τη λειτουργία του, τις εκλογές και ήδη το διδάχθηκαν τα παιδιά. Μετά λοιπόν τη διδασκαλία του συγκεκριμένου κεφαλαίου στην τάξη αποφασίσαμε να δουν τα παιδιά από κοντά όλα όσα διδάχτηκαν.
Τα ερωτήματα που έθεσαν στον κ. Θοδωρή Πατεράκη και στον κ. Νίκο Κοζυράκη ήταν πολλά στην διάρκεια της συνάντησης, που είχαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεταξύ πολλών άλλων ρώτησαν για το τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, για το ρόλο του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, των Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και τις ώρες που εργάζονται. Αλλά και για το λόγο που γίνονται οι εκλογές και συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνονται.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας