Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μέχρι 40 δόσεις μπορούν να γίνουν οι οφειλές στη ΔΕΥΑ Σητείας

Μέχρι 40 δόσεις μπορούν να γίνουν οι οφειλές στη ΔΕΥΑ Σητείας
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης- Αποχέτευσης Σητείας αποφασίστηκε ο ορισμός ορκωτού εκτιμητή προκειμένου να εκτιμήσει την αξία οικοπέδου που πρόκειται να αγοράσει η ΔΕΥΑΣ
στην περιοχή του Κουρεμένου για να κατασκευάσει βάσει μελέτης δεξαμενή και αντλιοστάσιο για την συγκέντρωση των λυμάτων της γύρω περιοχής προς το βιολογικό.
Επίσης συζητήθηκε η μη καταβολή ανθυγιεινού επιδόματος σε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης. «Προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο για να αμειφτούν οι εργαζόμενοι διότι όλοι ασχολούνται με τα πάντα, ακόμα και ο μηχανικός, ο υπάλληλος για τα δομικά έργα ασχολούνται με το βιολογικό. Επιδίωξή μας είναι να λάβουν το επίδομα όσο γίνεται περισσότεροι», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Γιάννης Χατζηνάκης.
Εντός ημερήσιας διάταξης ορίστηκε εκπρόσωπος της ΔΕΥΑΣ στη Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ ο κ. Χατζηνάκης με αναπληρωτή τον Αντιπρόεδρο κ. Σκαρβελάκη. Εγκρίθηκε η μελέτη, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή σχαρών και δικτύου ομβρίων στις οδούς Βαρθολομαίου και Γεννηματά» με αυτεπιστασία. Στα συγκεκριμένα σημεία προκαλούνται σοβαρά προβλήματα με τη συγκέντρωση των νερών της βροχής δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας