Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Να κρίνει το έργο της δημοτικής αρχής Σητείας με κριτήριο την ίδια του τη ζωή

5.55 σητεια ΜΨ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1
Μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας ο υποψήφιος Δήμαρχος Συμεών Συμεωνίδης ανέφερε:
«Δεν υπήρξε την τελευταία συνεδρίαση του σώματος κάποια αλλαγή πολιτικής για τα θέματα που συζητήθηκαν. Η κατάσταση οξύνθηκε λίγο μεταξύ των δύο άλλων παρατάξεων εν όψει και των εκλογών.
Εμείς θέλουμε να πούμε στο σητειακό λαό να κρίνει το έργο της δημοτικής αρχής το διάστημα των τριών ετών με κριτήριο την ίδια του τη ζωή. Να μην ακούσει ωραιοποιήσεις για το τί έγινε, με την έννοια ότι έχουμε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο διαμορφωμένο από το κεντρικό κράτος και την Ε.Ε. και εξειδικεύεται σε τοπικό επίπεδο, στο οποίο είναι δεδομένη η αντιλαϊκή επίθεση. Αυτή η πολιτική εξειδικεύτηκε και με τον "Καλλικράτη".
Η δική μας δράση όλο αυτό το διάστημα ήταν να αποκαλύψει την κατάσταση, αλλά και να δημιουργήσει δεδομένα για να υπάρξει αποτέλεσμα. Είναι ευκαιρία λοιπόν εν όψει και των εκλογών να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση, για να δυναμώσει η φωνή του λαού. Ο λαός, για να δει "άσπρη μέρα", πρέπει να συγκρουστεί. Η διαχείριση αυτού του συστήματος οδηγεί στην φτωχοποίηση και στη χειροτέρευση των συνθηκών διαβίωσης. Άρα πρέπει να δυναμώσει η Λαϊκή Συσπείρωση, το ΚΚΕ, ο λαός, για να βρουν ένα τείχος αυτοί που θέλουν να εφαρμόσουν αυτή την πολιτική», δήλωσε ο κ. Συμεωνίδης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας