Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026

Δεν προσέγγισε στο Διαφάνι το πλοίο «ΣΜΥΡΝΑ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ» λόγω κακοκαιρίας

 https://cretaone.gr/wp-content/uploads/2026/03/Diafani_Karpathos_GRE-fotor-20260315132147-1090x645.jpg

Το πλοίο είχε προσεγγίσει νωρίτερα κανονικά το λιμάνι της Σητείας

Την αδυναμία προσέγγισης στο λιμάνι του Διαφανίου ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο πλοίαρχος του επιβατηγού–οχηματαγωγού πλοίου «ΣΜΥΡΝΑ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ», εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής Διαφανίου, ο πλοίαρχος του πλοίου έκρινε ότι η προσέγγιση στο λιμάνι δεν ήταν ασφαλής, με αποτέλεσμα το πλοίο να συνεχίσει κανονικά το δρομολόγιό του με επόμενο προορισμό το λιμάνι της Χάλκης.

Το «ΣΜΥΡΝΑ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ» εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον Πειραιά με προορισμούς τη Θήρα, την Ανάφη, την Ηρακλειά, τη Σητεία, την Κάσο, τα Πηγάδια, το Διαφάνι, τη Χάλκη και τη Ρόδο.

Στο λιμάνι του Διαφανίου ανέμεναν για επιβίβαση έξι επιβάτες και τέσσερα φορτηγά οχήματα, ενώ επρόκειτο να αποβιβαστούν δύο επιβάτες.

Πηγή : cretaone.gr 

Συνολικες προβολες σελιδας