Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025

Εννιά προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ σε Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Σητεία

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/dei-deh-deddie_1_radiolasithi.gr_.jpg

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενισχύει τις υποδομές του στο Λασίθι με την πρόσληψη εννέα εργαζομένων ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών στις περιοχές του Αγίου Νικολάου, της Σητείας και της Ιεράπετρας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση (ΣΟΧ 1/2025), οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια οκτώ μηνών και αφορούν ειδικότητες τεχνικών και μηχανικών ηλεκτρολογίας.

Συγκεκριμένα, στην έδρα του Αγίου Νικολάου προβλέπεται η πρόσληψη δύο ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων, ενώ στο Πρακτορείο Σητείας θα εργαστούν ένας ΤΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και τρεις ακόμη ηλεκτροτεχνίτες. Αντίστοιχα, για την Ιεράπετρα προκηρύσσονται δύο θέσεις ΔΕ και μία ΤΕ στον ίδιο τεχνικό τομέα.

Οι υποψήφιοι καλούνται να πληρούν αυστηρές προϋποθέσεις ως προς τα τυπικά και επαγγελματικά προσόντα τους, περιλαμβανομένων αδειών άσκησης επαγγέλματος, εμπειρίας και συναφών τίτλων σπουδών, όπως προβλέπεται από τον Ν. 4643/2019 και τις εσωτερικές κανονιστικές ρυθμίσεις του ΔΕΔΔΗΕ. Σημαντικό κριτήριο κατάταξης αποτελεί και η εμπειρία σε συντήρηση, επισκευή και λειτουργία δικτύων διανομής Μέσης και Χαμηλής Τάσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά, ενώ η σχετική προθεσμία είναι δέκα ημερολογιακές ημέρες από την ανάρτηση της ανακοίνωσης. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr), στη διαδρομή: Απασχόληση- Θέσεις Εργασίας – Πρόσληψη  -Έκτακτου Προσωπικού.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι 

Συνολικες προβολες σελιδας