Τρίτη 8 Απριλίου 2025

Έχει δημιουργηθεί μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2025/04/kykl.jpg

Καθημερινά είναι τα κυκλοφοριακά προβλήματα που δημιουργούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην οδό Παπανδρέου από το σημείο του κόμβου προς το παραλιακό μέτωπο Σητείας και το σημείο που ξεκινάει η ανάπλαση.

Στο τμήμα αυτό του δρόμου, που δεν έχει μονοδρομηθεί, έχει μεταφερθεί και λειτουργεί πλέον εδώ και κάποιους μήνες η νέα πιάτσα ταξί. Ως εκ τούτου προκύπτουν αρκετά προβλήματα και οι επαγγελματίες του κλάδου των ταξί εκφράζουν τον προβληματισμό και την αγανάκτηση τους. Αλλά και επισημαίνουν ότι ούτε οι ίδιοι μπορούν να εργαστούν αλλά ούτε οι πολίτες να εξυπηρετηθούν. Μάλιστα επαγγελματίες οδηγοί ταξί τόνισαν στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι όλη αυτή η κατάσταση ενέχει και κινδύνους για την πρόκληση ατυχημάτων.

Απευθύνουν έκκληση προς όλους, πολίτες, υπηρεσίες κλπ να υπάρξει η απαιτούμενη μέριμνα προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω σοβαρά προβλήματα. Ενόψει δε της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν, επισημαίνουν ότι αν δεν αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση, τα προβλήματα θα ενταθούν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους επαγγελματίες του κλάδου, την εξυπηρέτηση των πολιτών, ντόπιων κι επισκεπτών.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας