Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σεζόν στην Νίκη Σητείας

 https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2024/10/niki326629.jpg

Παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Λεωνίδα Τερζή και του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Νίκου Φυγετάκη, η ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό επιτελείο ξεκινούν με αισιοδοξία τη νέα χρονιά έχοντας τη στήριξη του Δήμου, της Περιφέρειας αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας η οποία στηρίζει έμπρακτα κάθε σεζόν το ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της πόλης μας.

Ο κ. Βαγγέλης Γκροζάκης, πρόεδρος της Νίκης Σητείας αφού ευχαρίστησε για την παρουσία τους αλλά και για τη στήριξη τους τον κ. Ζερβάκη και τον κ. Τερζή ευχήθηκε να ολοκληρωθεί σύντομα το έργο του Δημοτικού Σταδίου Σητείας για να αποκτήσει η πόλη και η νεολαία της ένα κεντρικό αθλητικό χώρο που να της αξίζει.

Ο Δήμαρχος Σητείας σημείωσε ότι “Δεν είναι καθόλου ευχάριστο που για ακόμα μια χρονιά παραμένει εργοτάξιο το Δημοτικό Στάδιο Σητείας, μία πραγματικότητα την οποία έχουν διαμορφώσει εξωγενείς παράγοντες”, όπως χαρακτηριστικά είπε, “παρά τα εμπόδια η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι διαρκής ώστε να έχουμε σύντομα την ολοκλήρωση του έργου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού εξέφρασε τη στήριξη και της Περιφέρειας στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα να φέρει στην πόλη και πάλι σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες αντάξιες της ιστορίας της.


Συνολικες προβολες σελιδας